Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На посаду голови Брошнів-Осадської ТГ балотується брат ексголови

Переглядів: 418

Рідний брат Назарія Іваніва зареєстрований кандидатом на посаду голови Брошнів-Осадської громади.

Про це на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук повідомив ексголова Брошнів-Осадської громади, а тепер – голова бюджетної комісії Івано-Франківської обласної ради Назарій Іванів.

Нагадаємо, Назарій Іванів був вдруге обраний головою Брошнів-Осадської громади 25 жовтня минулого року, проте відмовився від посади на користь мандата депутата обласної ради. Адже закон не дозволяє поєднувати два представницьких мандати. Свій вчинок він мотивував так: «Ставши депутатом обласної ради, дякуючи Богу,  керівництву та депутатському корпусу Івано-Франківської обласної ради, мене обрано головою комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій. Відповідно я докладатиму максимальних зусиль, для того, щоб Брошнів-Осадська ТГ продовжувала активно розвиватися, і щоб реалізовувались  важливі для громади проекти, які ми разом з Вами розпочали. З Божою допомогою та спільними зусиллями за три роки у Брошнів-Осадській територіальній громаді вдалося реалізувати чимало: у Брошневі-Осаді будується потужний спортивний комплекс, у Креховичах відкрили новозбудований міст та нову амбулаторію, таку ж сучасну амбулаторію будуємо й у с. Кадобна, у с. Брошнів триває будівництво каналізаційних мереж. У всіх закладах освіти капітально відремонтували приміщення, в яких навчаються першокласники, ми замінили покрівлю даху та утеплили приміщення ліцею у Брошневі-Осаді, облаштували спортивні майданчики зі штучним покриттям в громаді, на стадіоні «Карпати» бігові доріжки встелили поліуретановим покриттям, оновлюємо футбольне поле, також ремонтували дороги, заклади культури та ще багато інших вагомих результатів спільної роботи.. Проте цього не вдалося б зреалізувати якби я, будучи головою громади, не був одночасно і депутатом обласної ради. Адже за кошти місцевого бюджету таких об’ємів робіт виконати було б не можливо», – написав Назарій Іванів.

Він також висловився на підтримку кандидатури свого брата:

«Роман Іванів розумний та виважений. Наші батьки завжди виховували нас так, щоб ми з братом були головними порадниками та підтримкою один одному. Так і сталось. Роман завжди був моїм порадником. Тепер моя черга підтримувати його та допомагати. Мені важливо, що ми з Романом маємо однаковий погляд на розвиток нашої рідної Брошнів-Осадської ТГ. І я точно знаю наскільки сильно він вболіває за розвиток Брошнів-Осадської громади. В свою чергу гарантую докласти максимум зусиль, щоб Брошнів-Осадська територіальна громада продовжила активно розвиватись».

Схожі матеріали за тегами: Брошнів-Осадська ТГ вибори

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: