Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На посаду заступника голови Івано-Франківської ОДА погодили Віталія Ільчишина

Переглядів: 319

Офіс президента та Кабінет міністрів України погодив на посаду першого заступника голови Івано-Франківської обласної адміністрації Віталія Ільчишина.

Е-декларацію кандидата на посаду в ОДА Віталій Ільчишин подав ще 7 червня, коли Івано-Франківську ОДА очолював Андрій Бойчук.

Судячи з декларації, Віталій Ільчишин є співвласником телерадіокомпанії «Шанс» у Калуші та був співзасновником адвокатського об’єднання «Астрея ОВС», інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Голос ІФ.

У минулому Віталій Ільчишин працював на різних посадах у системі МВС України. В 2014 році був звільнений з посади першого заступника начальника Управління – начальника слідчого управління УМВС в Івано-Франківській області за законом «Про очищення влади».

Віталій Ільчишин  оскаржив люстрацію у суді, був поновлений на посаді і відсудив у Міністерства внутрішніх справ 688 тисяч гривень середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

За інформацією Голос ІФ, Віталій Ільчишин є одним із найбільш вірогідних претендентів на заміщення посади голови Івано-Франківської ОДА, яку у даний час займає Світлана Онищук. Кандидатура Віталія Ільчишина підтримується керівником офісу президента України Андрієм Єрмаком через дружні стосунки з керівником Київської прокуратури Олегом Кіпером (працював помічником Андрія Єрмака). Раніше Олег Кіпер працював у прокуратурі Івано-Франківської області за часів одіозного прокурора Олександра Каліфіцького (керівник слідчої групи генпрокуратури у справі експрем’єрки Юлії Тимошенко) і був звільнений з прокуратури за законом «Про очищення влади».

 

Схожі матеріали за тегами: Віталій Ільчишин посада ОДА

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: