Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикапатті пасинок вкрав у вітчима сейф з валютою та документами на нерухомість (ФОТО)

Переглядів: 969

Зловмисник, розбивши вікно у вхідних дверях, проник до приватного будинку в одному із сіл Тисменицького району звідки поцупив сейф з грошовими коштами в сумі 650 доларів США та документами на майно.

Виявивши крадіжку, потерпілий відразу звернувся до правоохоронців за допомогою, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Виїздом на місце події та в ході проведення першочергових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 25- річний пасинок потерпілого.

Як з’ясували, непроханий гість розбив у вхідних дверях скло, проник до будинку, знаючи, що господарі були у від’їзді, забрав сейф і покинув місце події.

Наразі зловмисник надав правоохоронцям визнавальні покази. Він пояснивши, що відважився на крадіжку через боргові зобов’язання. Сейф та грошові кошти у нього вилучили, а документи він каже, що викинув.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно з санкцією статті зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років. Триває слідство.

 

Схожі матеріали за тегами: ПРикарпаття крадіжка пасинок сейф гроші

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: