Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті безпеку під час Різдвяних свят забезпечуватимуть понад тисячу поліцейських

Переглядів: 556

На Різдвяні свята правоохоронці нестимуть службу безпосередньо біля храмів, де проходитимуть святкові богослужіння. Такі заходи проводитимуться в 1100 храмах нашої області.

Для своєчасного реагування на можливі ускладнення оперативної обстановки, створені додаткові слідчо-оперативні групи, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Напередодні Різдва поліцейські-вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками перевіряють культові споруди, де відбудуться богослужіння.

Нагадаємо, в приміщенні обласної поліції в цілодобовому режимі працює Ситуаційний центр для моніторингу оперативної обстановки на території області, якісного та оперативного реагування в разі виникнення позаштатних ситуацій.

Поліція Прикарпаття звертається до мешканців та гостей краю з проханням не порушувати правопорядок, дотримуватися вимог чинного законодавства та бути толерантними. Не забувайте і про карантинні обмеження: використовуйте засоби індивідуального захисту та дотримуйтесь соціальної дистанції. Святкуймо відповідально!

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття Різдво поліція патрулювання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: