Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті дві шахрайки пограбували пенсіонерку на понад 30 тис грн і 2 тис євро

Переглядів: 850

Подія трапилася на Снятинщині. Дві жінки зайшли на подвір’я пенсіонерки та викрали значну суму коштів. Зловмисниць розшукують поліцейські.

У вівторок, 30 жовтня в післяобідню пору незнайомки прийшли до літньої жінки. Вони представилися операторами по обміну коштів. Пояснили власниці помешкання, що гривні виходять з обігу і тому їх слід поміняти на євро, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Сказали, що допоможуть пенсіонерці та попросили показати заощадження. Мешканка Прикарпаття, яка була сама вдома, поклала на стіл 33 тис. грн і 2 тис. євро. Поки пенсіонерка пішла шукати решту грошей, «оператори» кинулися тікати.

Власниця будинку це помітила та намагалася їх наздогнати, але через вік не змогла. На місце події виїхали поліцейські і поспілкувалися з потерпілою. Жінка не може чітко описати зловмисниць. Лише зауважила, що жінки були в чорному одязі, привабливої зовнішності.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 ККУ (грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому). Дана стаття передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Тривають слідчо-розшукові дії.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття грабіж пенсіонерка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: