Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті неповнолітні вкрали з магазину 200 пляшок пива і «Бірміксу»

Переглядів: 2075

 До місцевого відділення поліції надійшло повідомлення від 49-річного мешканця одного із сіл Богородчанського району про те, що невідомі особи проникли до складського приміщення його магазину, звідки викрали пиво і слабоалкогольні напої. Сума завданих збитків становить близько 4000 гривень.

Отримавши повідомлення, правоохоронці негайно виїхали на місце події. У ході проведення відповідних заходів вони встановили, що до крадіжки причетні троє неповнолітніх: двоє 15-річних місцевих мешканців та 17-річний - з іншого села, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Як з’ясувалося, в ніч на 15 червня троє хлопців проходили пропри місцевий магазин. Скориставшись відсутністю свідків, вони розбили вікно у дверях, проникли до складського приміщення і викрали 20 пляшок пива «Львівське», 24 пляшки пива «Чернігівське» та 168 пляшок слабоалкогольного напою «Бірмікс». Після цього з місця події втекли.

У скоєному лиходії зізналися та розповіли правоохоронцям, що частину пляшок вони заховали неподалік місця вчинення злочину, іншу – в кущах біля річки, а близько 15 пляшок випили.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Схожі матеріали за тегами: Крадіжка пиво неповнолітні

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: