Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті обговорили розвиток туризму в територіальних громадах області

Переглядів: 339

Відбулася чергова онлайн нарада з відповідальними працівниками за розвиток туризму в територіальних громадах області. Про це на Facebook-сторінці повідомив начальник відділу туризму управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації Віталій Передерко, інформує «Калуш ФМ».

Участь у заході взяли представники 25 територіальних громад, зокрема Верховинської, Вигодської, Ворохтянської, Городенківської, Долинської, Івано-Франківської, Калуської, Яремчанської та ін. Калуську громаду представляв головний спеціаліст відділу розвитку підприємництва управління економічного розвитку міста Калуської міської ради Віктор Павлів.

Обговорили проблемні питання, календар туристичних подій 2021, тематику навчального семінару, який проводиться спільно з Івано-Франківським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації для фахівців органів місцевого самоврядування сфери туризму 23 квітня, деталі двох промоційних проєктів: «Невдома: мандруй незвіданим Прикарпаттям» та «Tour de Ukraine: Івано-Франківщина».

Проєкт «Невдома: мандруй незвіданим Прикарпаттям» – це  проєкт про «досвідні» подорожі. Його мета полягає в тому, щоб глибше зрозуміти культуру, людей та історію туристичного напряму, поєднавшись із ним, а не просто відвідавши його. Проєктом передбачено створення 14 туристичних репортажів про забуті, невідомі або маловідвідувані локації, які дадуть туристу можливість перезавантажити себе, друзів, родину. Створювати контент запрошені відомі гіди, краєзнавці Іван Бондарев та Андрій Костишин. Репортажі про незвідані локації області будуть розміщуватись, починаючи з травня, на головному туристичному порталі області www.iftourism.com.

Другий проєкт називається «Tour De Ukraine: Івано-Франківщина». Для створення відеоконтенту про область запрошено відому тревел-блогерку України Валерію Микульську. Передбачено створення промоційного продукту про туристичний потенціал Івано-Франківської області, що включатиме відеофільм, відеоролик, фотоматеріали та їх розповсюдження на загальнодоступному ресурсі YouTube, соціальних мережах Facebook, Instagram; написання та надання промотуючих матеріалів для туристичних профільних ресурсів. Мета проєкту – розкрити через відеографію туристичний потенціал області, визначити туристичну ідентифікацію Івано-Франківщини, найбільш популярні види туризму та локальні дестинації для відпусток чи мандрів вихідного дня.

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: