Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті поліція затримала трьох водіїв, які керували рейсовими автобусами у стані сп’яніння

Переглядів: 1774

З 17 листопада на Прикарпатті поліція проводить комплекс цільових заходів під умовною назвою «ПЕРЕВІЗНИК-ЗИМА».

Як поінформував на нараді з питань безпеки перевезення пасажирів начальник УПД ГУНП в області Микола Іваницький,  у період з 17 листопада поліцейські перевірили 1941 автобус, у тому числі 152 тих, що використовуються для перевезення організованих груп дітей. У результаті перевірки виявили 41 транспортний засіб, який з різних причин був технічно несправним, повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Крім того, працівники поліції виявили 437 порушень законодавства, допущених водіями автобусів: 7 фактів керування водієм автобусом без необхідних документів, 2 факти керування автобусами, які не пройшли обов’язковий технічний контроль, 25 фактів перевезення пасажирів понад встановлену кількість, 30 фактів порушення правил зупинки під час здійснення посадки (висадки) пасажирів і стоянки в місцях масових відправлень пасажирів, 8 фактів порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг, 186 факти відхилення від визначеного маршруту руху та інше.

За період проведення відпрацювання поліція також зафіксували 3 факти керування водіями рейсовими автобусам в стані сп’яніння, зокрема, у Коломийському, Калуському та Снятинському районах. На водіїв-порушників склали адмінпротоколи, а щодо перевізників вирішується питання про розірвання з ними угод про надання послуг пасажироперевезень.

Загалом від початку проведення операції працівники відділів та відділень ГУНП в області склали 437 адміністративних матеріалів за правопорушення та надіслали 3 подання до територіальних органів Укртрансінспекції та 9 подань до органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування.

Фото: Чернівецький Промінь

 

Схожі матеріали за тегами: перевізники алкоголь

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: