Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті проведуть онлайн-уроки щодо захисту дітей у цифровому середовищі

Переглядів: 553

Пандемія коронавірусу у період карантину негативно впливає на дітей у мережі Інтернет, оскільки 80 відсотків свого часу вони проводять саме онлайн. Збільшилась кількість звернень щодо випадків булінгу з використанням у інтренет-ресурсах небезпечних інформаційно-комунікаційних технологій. З огляду на гостру актуальність зазначеної проблеми розроблено уроки, присвячені захисту дітей у цифровому середовищі.

Урок для учнів 1-2 класів доступний для безкоштовного завантаження на веб-ресурсі за посиланням https://stop-sexting.in.ua/urok-dlya-1-2-klasu/. Він допоможе ознайомити дітей з основними правилами онлайн-безпеки, сформувати знання про те, до кого можна звернутись, якщо стали жертвою певних ризиків в Інтернеті та уявлення про безпечне використання цієї мережі.

Проведення уроку передбачає отримання іменного електронного документа, що посвідчує проведення вчителем уроку, який надається у відповідь на заповнену форму за посиланням https://cutt.ly/4fZmhJx.

З умовами отримання електронного документа, що посвідчує проведення уроку, також можна ознайомитися на останній сторінці посібника вчителя. Якщо перед проведенням уроку вчителі прагнуть дізнатись більше про особливості захищеності дітей в цифровому середовищі та про роль вчителя у цьому, для вільного перегляду доступний спеціалізований вебінар «Як педагогічні працівники можуть створити безпечний онлайн-простір для учнів», що розміщений у вільному доступі за посиланням: https://naurok.com.ua/webinar/yak-pedagogichni-pracivniki-mozhut-stvoriti-bezpechniy-onlayn-prostir-dlya-uchniv.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття онлайн-уроки діти захист

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: