Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті п’яний молодик побив дружину і поліцейського (ФОТО)

Переглядів: 409

Коли працівники поліції Косівщини відбирали пояснення у потерпілої жінки, то це не сподобалося її чоловіку. Будучи напідпитку, чоловік підійшов до поліцейського і завдав удар в обличчя.

17 грудня о третій ночі на лінію «102» надійшло повідомлення про вчинення домашнього насильства у Косові. Заявниця повідомила, що її побив чоловік. На місце події негайно виїхали група реагування патрульної поліції. У момент, коли поліцейські відбирали пояснення у потерпілої, викликавши їй швидку медичну допомогу, до них підійшов агресивний чоловік жінки. 21-річний чоловік наблизився до поліцейкого і раптово наніс удар кулаком в обличчя. Правопорушник був добряче напідпитку – 1,27 проміле, інформує "Калуш ФМ" з посиланням на поліцію області.

Зловмисника слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків) Кримінального кодексу України.

За скоєне затриманому загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

У ході досудового розслідування будуть встановлені обставини кримінального правопорушення.

У поліції наголошують, що за опір та напад на поліцейського під час виконання службових обов’язків загрожує кримінальна відповідальність.

Схожі матеріали за тегами: Косів поліцейський побиття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: