Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті судитимуть чоловіка, котрий викрав автомобіль

Переглядів: 403

На Прикарпатті будуть судити чоловіка, який незаконно заволодів транспортним засобом, а потім залишив його на узбіччі дороги.

За процесуального керівництва Верховинського відділу Надвірнянської місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 25-річного раніше судимого мешканця району за фактами незаконного заволодіння транспортним засобом і таємного викрадення чужого майна (ч. 2 ст. 289, ч. 3 ст. 185 КК України), повідомляє пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури.

Встановлено, що вказаний громадянин у грудні 2020 року незаконно проник до помешкання потерпілого, звідки викрав ключ до автомобіля та чоловічий наручний годинник. Після цього зловмисник поїхав у напрямку сусіднього населеного пункту, але під час руху в транспортному засобі виникли проколи шин, тому обвинувачений залишив його на узбіччі дороги.

Додамо, що обвинувачений був у нетверезому стані. Його правоохоронці знайшли за годину. Поліцейські зазначають, що чоловік раніше уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення схожих злочинів і у жовтні 2020-го року вийшов із в’язниці. Йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття авто викрадення суд

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: