Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті судитимуть держреєстратора, який незаконно змінив право власності на квартиру

Переглядів: 508

Слідчим відділом Івано-Франківського районного управління поліції  спільно з співробітниками відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області  за процесуального керівництва окружної прокуратури міста Івано-Франківська завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно державного реєстратора однієї із сільрад Івано-Франківщини за фактом зловживання повноваженнями та несанкціонованої зміни інформації, яка обробляється в автоматизованій системі.

Під час досудового розслідування встановили, що посадовець з використанням особистого ключа із електронним цифровим підписом та ідентифікатором доступу протиправно змінив право власності на однокімнатну квартиру в Івано-Франківську.

Вказане майно на момент незаконних дій перебувало під арештом суду. Однак, незважаючи не це, державний реєстратор на підставі завідомо неправдивих документів прийняв незаконне рішення та зареєстрував право власності на третіх осіб, позбавивши законних спадкоємців права на спадкове майно.

Внаслідок таких дій потерпілій особі задано майнової шкоди в розмірі 230 тисяч гривень.

Обвинувальний акт за ч. 3 ст. 362 , ч.1 ст.365-2 Кримінального кодексу України направили до суду.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття держреєстратор суд

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: