Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті у 87-му виборчому окрузі обирають народного депутата

Переглядів: 518

В Україні у двох виборчих округах відбуваються проміжні вибори народних депутатів України

У неділю, 28 березня, відбуваються проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №87 (м. Надвірна, Івано-Франківська область) та №50 (м. Покровськ, Донецька область), повідомляє «Калуш ФМ» з посиланням на Depo.Прикарпаття.

На початку березня ЦВК розглянула останні заяви на реєстрацію кандидатів у франківському 87-му окрузі. Загалом тут зареєстровано 15 охочих поборотися за місце у Раді. Однак, вже 16 березня, кандидатка від "Європейської Солідарності" Маруся Звіробій-Біленька зняла свою кандидатуру і згодом відкликала заяву про згоду балотуватися кандидатом у ЦВК.

У підсумку до виборчого бюлетеня на проміжних виборах народних депутатів у одномандатному виборчому окрузі №87 загалом включено 14 кандидатів. 

За інформацією ОПОРИ, на Прикарпатті п’ять кандидатів проводили активну передвиборчу кампанію: Олександр Шевченко («За Майбутнє»), Руслан Кошулинський (ВО «Свобода»), Василь Вірастюк («Слуга народу»), Юрій Голіней (ВО «Платформа Громад») та Михайло Ноняк (самовисування).

До моменту скасування реєстрації активну передвиборчу діяльність проводила Маруся Звіробій-Біленька («Європейська Солідарність»). Але вона зняла свою кандидатуру на користь Руслана Кошулинського, що викликало активну інформаційну реакцію у місцевих ЗМІ.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття довибори 87 округ

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: