Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті у ДТП загинули водій та пасажир легковика: поліція розпочала досудове розслідування (ФОТО)

Переглядів: 492

Подія мала місце у населеному пункті Дем'янів, що в Бурштинській територіальній громаді. Водій легковика зіткнувся з вантажівкою. У результаті аварії двоє осіб загинули. Причини та обставини ДТП встановлює слідство.

19 липня близько 14:30 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області. Поліцейські попередньо встановили, що 33-річний водій Skoda Octavia не впорався з керування, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із вантажним автомобілем МАН, який рухався назустріч.

Унаслідок ДТП керманич легковика та 32-річний пасажир від отриманих травм загинули на місці. Обоє загиблих мешканці Бурштина.

Керманича вантажівки перевірено на стан сп’яніння, результат – тверезий.

Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовують слідчі в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Поліція Івано-Франківщини наголошує на неухильному дотриманні правил дорожнього руху.  

«Необхідно бути обережним на дорогах, відмовтесь від ризикованих маневрувань. Обов’язково знижуйте швидкість на поворотах та враховуйте дистанцію з іншими учасниками дорожнього руху. Бережіть себе та своїх близьких», – зазначають поліцейські.

 

Схожі матеріали за тегами: Дем’янів ДТП жертви

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: