Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті ґвалтівника та убивцю 9-річної дівчинки засудили до довічного ув’язнення

Переглядів: 1540

1 березня цього року Косівський районний суд визнав винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 15 («Замах на злочин»), ч. 4 ст. 152 («Зґвалтування»), п.п. 2, 4, 10 ч. 2 ст. 115 («Умисне вбивство») Кримінального кодексу України, гвалтівника і вбивцю 9-літньої дитини і засудив його до довічного ув’язнення.

Нагадаємо, подія трапилася 7 червня 2015 року в селі Рожнів Косівського району. Дівчинка по обіді пішла до магазину за продуктами і не повернулася. Пошуки зниклої проводились із залученням правоохоронців, рятувальників, кінологів та місцевого населення. Через півтори доби дівчинку знайшли вже мертвою. Було встановлено, що причина смерті – механічна асфіксія через удушення, проте на тілі дитини також були виявлені численні тілесні ушкодження, повідомляє сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Під час розслідування жорстокого вбивства було допитано понад 600 громадян, призначено понад 40 різних експертиз, проведено низку обшуків. У ході ретельних пошуків через кілька днів особу убивці встановили та на підставі зібраних доказів причетності до злочину затримали.

На час скоєння злочину він проживав у селі Рожнів. У 2008 році був суджений за статтею 187 Кримінального кодексу України за вчинення розбійних нападів на жінок, при яких використовував ножа і завдавав потерпілим тілесних ушкоджень. У 2012 році його було умовно достроково звільнено від відбуття покарання.

Після тривалого слухання справи у суді 1 березня 2018 року вироком Косівського районного суду 31-річного уродженця Тернопільської області за вищевказані злочини засудили та призначили покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Схожі матеріали за тегами: Прикапаття суд гвалтівник довічне ув'язнення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: