Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Прикарпатті за минулу добу трапилося понад 20 аварій

Переглядів: 686

В Івано-Франківській області за минулу добу зареєстровано 24 ДТП.

Здебільшого аварії траплялися через погодні умови на дорогах, незмінені шини на зимові і через порушення ПДР. На щастя, в аваріях обійшлося без потерпілих, інформує поліція області.

2 грудня в Івано-Франківській області та в обласному центрі ускладнилися погодні умови: від мокрого снігу на дорогах утворюється ожеледь, особливо в гірських районах. Тому правоохоронці рекомендують по можливості не виїжджати без необхідності на власному автотранспорті, стежити за дорожнім станом та бути максимально уважними при будь-якій його зміні. Щоб вчасно відреагувати на різке ускладнення умов пересування, необхідно дотримуватися Правил дорожнього руху та не виконувати небезпечних маневрів при пересуванні.

Поліція також звертає увагу водіїв щодо зміни літніх шин на зимові і застерігає в жодному випадку не сідати за кермо у нетверезому стані.

Пішоходів просять бути уважними особливо в вечірню пору доби і переходити дорогу лише у встановлених для цього місцях, а також виключно на зелений сигнал світлофора.

На автошляхах області працюють екіпажі секторів реагування патрульної поліції, тому якщо вам потрібна наша допомога – телефонуйте на лінію "102".

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття погодні умови ДТП

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: