Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

На Рожнятівщині автівка збила велосипедиста

Переглядів: 867

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілим трапилася 9 липня вранці в с. Сваричів Рожнятівського району. Водій пояснив, що допустив наїзд на велосипедиста через об’їзд вибоїни на дорозі.

Встановлено, що 28-річний мешканець одного із сіл району, їдучи автомобілем «Opel Vectra» по центральній вулиці Сваричева, виїхав на смугу зустрічного руху, де й наїхав на 57-річного велосипедиста, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження у вигляді переломів ребер, закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та був доставлений до медзакладу.

Водій – тверезий.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції статті мінімальне покарання - штраф від 200 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, максимальне – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться слідство.

 

Схожі матеріали за тегами: Рожнятівщина ДТП велосипедист

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: