Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Наслідки негоди у Франківську: поламані дерева, затоплені вулиці, пошкоджені автівки

Переглядів: 796

5 жовтня з 21:00  по 21:30  на території Івано-Франківська пройшла сильна злива, яка наробила лиха.

Інтенсивні опади спричинили підтоплення окремих вулиць міста, а сильні пориви вітру - повалення дерев на проїжджі частини доріг, будівель та припарковані автомобілі. В результаті падіння дерев відбулися обриви ліній електропередач.

Про це інформує Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

У підрозділах Державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Івано-Франківськ, частини спеціальної пожежної техніки та аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення було введено резервні відділення. Додатково залучено відділення воєнізованого гірничо-рятувального загону міста Калуш, організовано роботу оперативної групи із збору та аналізу інформації та сформовано дві мобільні оперативні групи, які здійснювали об’їзд вулиць міста для моніторингу ситуації.

Для ліквідації наслідків негоди, додатково залучалися аварійні бригади РЕМ, теплокомуненерго, водоекотехпрому та тролейбусного ДЕПО.

Станом на 5:00 6 жовтня підрозділи Управління ДСНС України в Івано-Франківській області здійснили 50 виїздів на ліквідацію наслідків негоди, під час яких розпиляли 43 дерева, вивільнили 15 автомобілів, розчистили 2 проходи до житлових будинків та 2 магазинів.

До ліквідації наслідків негоди від Управління ДСНС України в Івано-Франківській області було залучено 46 чоловік особового складу, 11 одиниць техніки та 14 бензопил.

Загиблих та травмованих в результаті негоди не було.

 

Схожі матеріали за тегами: Франківськ буревій злива збитки

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: