Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Нацполіцію Прикарпаття очолив новий керівник (ФОТО)

Переглядів: 1094

Начальником Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області призначили полковника поліції Володимира Голубоша. Екс-керівник обласної поліції Віктор Шкутов продовжить службу в центральному органі управління Нацполіції.

9 червня під час робочого візиту до Івано-Франківської області Голова Національної поліції України Сергій Князєв представив особовому складу главу і представникам місцевої влади нового керівника обласної поліції, повідомляє департамент комунікації Національної поліції України.

На посаду начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області призначено полковника поліції Володимира Голубоша. До цього призначення він працював на посаді заступника начальника Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області — начальника кримінальної поліції.

За словами Сергія Князєва, реформа Національної поліції означає, перш за все, наявність ефективного управлінського персоналу. Відтак глава відомства висловив вдячність екс-керівнику обласної поліції Віктору Шкутову за ефективну роботу підрозділу під час його перебування на посаді у чи не найтяжчий період реформування і становлення Національної поліції України.

Водночас Сергій Князєв побажав новопризначеному керівникові успіхів у роботі на посаді.

Він також повідомив, що колишній керівник обласної поліції Віктор Шкутов переведений для подальшого проходження служби до центрального органу управління відомства.

Довідково: Володимир Голубош народився 14 червня 1978 року в місті Рівне.

У 2003 році здобув вищу освіту в Національному університеті внутрішніх справ за спеціальністю "Правознавство".

Розпочав службу в органах внутрішніх справ у липні 1998 року з посади дільничного інспектора міліції групи дільничних інспекторів міліції 1-го відділу міліції Рівненського міського управління Управління МВС України в Рівненській області.

До призначення у травні 2009 року начальником управління карного розшуку УМВС України в Черкаській області працював на посаді заступника начальника управління – начальника відділу розкриття злочинів проти особи, боротьби з груповою злочинністю, незаконним обігом зброї та вибухівки управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області.

Із червня 2014 року – заступник начальника УМВС України в Рівненській області – начальник кримінальної міліції.

З червня 2016 до березня 2017 року очолював Дубенський відділ поліції ГУ Нацполіції в Рівненській області

З листопада 2017 року – заступник начальника управління – керівник кримінальної поліції Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття Нацполіція керівник

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: