Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Не впорався з керуванням: поліцейські встановлюють обставини смертельної аварії на Прикарпатті (ФОТО)

Переглядів: 782

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Городенківській територіальній громаді загинула пасажирка легковика. За фактом автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження і встановлюються усі обставини події.

21 грудня близько 12:35 на лінію «102» надійшло повідомлення про аварію з постраждалими між селами Семаківці та Котиківка, що на Городенківщині, інформує "Калуш ФМ" з посиланням на поліцію області.

На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції, слідчі слідчого управління, слідчо-оперативна група та експерт-криміналіст.

Поліцейські встановили, що 26-річний водій, місцевий мешканець, керуючи автомобілем Ford Scorpiо, рухаючись автодорогою сполученням Р-24 Татарів- Кам'янець-Подільський, не врахував дорожню обстановку, не справився з керуванням і виїхав за межі проїзної частини дороги ліворуч, а відтак  з’їхав у кювет та перекинувся.

У результаті ДТП 88-річна пасажирка, мешканка села Котиківка, від отриманих травм загинула на місці події.

Водій не травмувався. Його перевірено на стан сп’яніння – тверезий.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого.

 

Схожі матеріали за тегами: Городенківщина смертельна ДТП

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: