Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Невідомі понищили новорічну ялинку в історичній частині Долини (ФОТО)

Переглядів: 454

З року в рік у Долині, окрім головної ялинки та новорічної локації в центральній частині, встановлюють також ялинку в історичній частині міста. 

5 січня працівники КП «Комунгосп» встановили та прикрасили ялинку в старій частині міста Долина на Алеї Шептицького, а вже в ніч з 5 на 6 січня невідомі зірвали гірлянди, знищили частину ялинкових іграшок та банер на огорожі навколо ялинки, повідомили в КП «Комунгосп».

«Отак з чиєїсь забаганки «порозважатися» було спаплюжено тривалу працю комунальників та зіпсовано святковий настрій жителям. Після такого вандалізму просто опускаються руки. Звичайно, комунальники відновили святкову локацію і ялинка знову засяяла новорічними вогнями. Однак, ми маємо зрозуміти, що поки ми не навчимося цінувати чужу працю і берегти землю, на якій живемо, так і будемо мріяти про те, що хтось за нас зробить життя кращим», – йдеться у дописі.

Долинське КП «Комунгосп» звертається до долинян та гостей міста з проханням берегти комунальне майно й цінувати працю тих, хто прибирає та облаштовує зони відпочинку, підтримує порядок та здійснює благоустрій у місті.

Схожі матеріали за тегами: Долина ялинка

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: