Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Незаконна вирубка лісу. У підприємця вилучили кругляк (ФОТО)

Переглядів: 1103

Поліцейські Івано-Франківщини розслідують кримінальне провадження щодо незаконної вирубки лісу на Прикарпатті

В ході раніше розпочатого кримінального провадження за ч.2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України слідчі слідчого управління (детективи) під процесуальним керівництвом прокуратури області, провели ряд санкціонованих обшуків в суб’єктів господарської діяльності, які надають послуги по лісозаготівлі в одному із лісових господарств області, повідомляє поліція Івано-Франківської області.

Зокрема правоохоронці з’ясували, що службові особи лісового господарства перебуваючи в попередній змові з суб’єктами господарської діяльності, під приводом надання послуг з лісозаготівлі здійснювали незаконну вирубку лісу на території лісового господарства.

Під час обшуків правоохоронці вилучили документацію, що підтверджує їх незаконну діяльність. А також поліцейські вилучили ліс кругляк в кількості приблизно 100 м3, на який в підприємця відсутні будь-які документи про його походження.

Наразі триває досудове розслідування.

Заходи із виявлення та припинення незаконних порубок лісу, встановлення причетних до цього осіб та притягнення їх до відповідальності проводяться поліцією Прикарпаття постійно та триватимуть й надалі.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: