Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Ніч в регіонах: в Харкові обстрілів поменшало, на Донбасі – жорстокі бої, по Миколаєву був удар

Переглядів: 352

У Харківській області інтенсивність обстрілів зменшилася, активні бої точаться  Ізюмському напрямку, у Луганській та Донецькій областях, ввечері ракетних ударів зазнав Миколаїв, вночі Зеленодольськ у Дніпропетровській області обстріляли з РСЗВ «Ураган». 

Про це повідомляє «УП» з посиланням на дані голів обласних адміністрацій станом на 8-ранку 21 квітня, інформує «Калуш ФМ».

На Дніпропетровщині ніч пройшла під сигнали повітряної тривоги. Ворог обстріляв з "Ураганів" передмістя Зеленодольська. Люди не постраждали.

Харківщина: цієї доби інтенсивність обстрілів зменшилась, ніч була значно спокійнішою.

По області ведуться активні бої в Ізюмському напрямку.

Луганщина: ситуація складна – постійні обстріли та жорстокі позиційні бої у Попасній та Рубіжному. Значні руйнування в Рубіжному та Новодружеську. 

Донеччина: обстріли вздовж всієї лінії розмежування. Під ранок – активізація ворога поблизу Мар'їнки та Новомихайлівки. Ситуація контролюється ЗСУ. 

Херсонщина: через окупацію ситуація в області стає критичнішою. Вибухи та обстріли чутно у всіх районах. Знищена інфраструктура. Інформація щодо поранених та постраждалих цивільних осіб наразі недоступна.

Миколаївська область: ввечері Миколаїв зазнав ракетних ударів. Вибухи лунали у центрі міста, де знаходяться виключно приватні будинки. За попередньою інформацією жертв немає. На інших територіях області ситуація стабільна та контрольована.

Відносно спокійно ніч минула на Волині й Закарпатті, у Рівненській, Кіровоградській,  Івано-Франківській, Хмельницькій, Чернівецькій, Львівській областях, Одеській, Запорізькій, Вінницькій, Тернопільській областях, на Київщині, Полтавщині, Житомирщині, Черкащині, Сумщині та Чернігівщині.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Регіони ситуація

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: