Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Нічна ДТП в Івано-Франківську: п’яний водій легковика врізався в патрульний «Пріус»

Переглядів: 928

11 вересня о 23.20 в Івано-Франківську сталась дорожньо-транспортна пригода. Водій легковика в’їхав у службове авто патрульних на перехресті вулиць Юліана Целевича-Галицька.

Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи встановили, що водій автомобіля «Пежо 308», 49-річний франківець, допустив зіткнення зі службовим автомобілем «Тойота Пріус», водій якого зупинився на перехресті, виконуючи вимоги сигналу світлофора: увімкнене червоне світло, що згідно з Правилами дорожнього руху означає заборону руху, інформують у прес-службі Нацполіції області.

Екіпаж у складі трьох інспекторів, перебуваючи на службі, здійснював патрулювання. Внаслідок автопригоди поліцейські отримали тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забоїв поперекового та шийного відділів хребта. Проте після надання їм медичної допомоги від госпіталізації відмовилися.

За візуальними ознаками водій «Пежо» перебував за кермом у нетверезому стані. Від пропозиції пройти медосвідчення у встановленому законом порядку він відмовився.

За допущене адміністративне правопорушення стосовно водія складено протокол за ст.130 КУпАП. Крім того, за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, передбаченого ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України, розпочато досудове слідство.

Таке порушення карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, арештом на строк до шести місяців чи обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Службовий автомобіль поліції внаслідок зіткнення пошкоджено.

 

Схожі матеріали за тегами: Франківськ ДТП патрульне авто легковик

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: