Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Нова очільниця ОДА планує збільшити кількість заступників

Переглядів: 293

Новопризначена голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Світлана Онищук планує збільшити кількість своїх заступників, яких наразі у неї двоє.

Онищук повідомила, що зараз вона активно формує свою нову команду, інформує «Калуш ФМ» з посиланням «Фіртку».

«Звичайно, що є певні процедури. Люди проходять перевірки, конкурсні випробування в Офісі Президента та Кабміні, тому це трошки затягує час. Я сподіваюся, що команда буде швидко сформована, адже я хочу впровадити багато потужних проєктів. Зокрема я неодноразового говорила про Офіс децентралізацій, і дуже хочу втілити цю пропрацьовану концепцію у життя. Вона дуже важлива, адже ми повинні розвивати територію, маленькі громади, які зараз найбільше потребують підтримки», – розповіла очільниця області.

Імена кандидатів на посади заступників голова ОДА вже знає, але не хоче розголошувати до закінчення перевірок. Тільки після завершення конкурсної процедури буде їхнє офіційне представлення, щоб кожен міг поспілкуватися з людьми та додатково розповісти про себе та свою роботу в майбутньому.

Додамо, що зараз в голови ОДА є три штатні радники. Послугами радників колишнього голови Онищук не користується.

«Поки я не задумувалась про додаткових радників. Чекаю, щоб спочатку сформувати команду дієвих заступників, які будуть допомагати мені у всіх питаннях», –  каже Онищук.

 

Схожі матеріали за тегами: Світлана Онищук ОДА заступники

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: