Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Область виділить допомогу постраждалим й родинам загиблих під час пожежі у Косівській реанімації

Переглядів: 337

11 січня під час щотижневої наради з керівниками структурних підрозділів ОДА, головами РДА і територіальних громад, яку провела голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук, йшлося про пожежу у відділенні реанімації комунального некомерційного підприємства «Косівська центральна районна лікарня».

«Внаслідок пожежі на Косівщині є загиблі та постраждалі. Причини трагедії вивчає обласна комісія. Кошти на лікування мають бути повністю відшкодовані родинам постраждалих. Наш обов’язок допомогти й родинам загиблих», – підкреслила Світлана Онищук.

Заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко зазначила, що одна із постраждалих медиків перебуває у лікарні, вона у важкому стані та перенесла вже три операції, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Івано-Франківської ОДА.

«Медикаменти та операція фінансуються за рахунок коштів НСЗУ. Є  лікарські засоби, які потрібно закупити додатково. З перших днів трагедії на горе людей відгукнулися профспілки медичних працівників, які перерахували вже понад 35 тис. гривень.  Жителі Косівщини також зібрали близько 100 тис. гривень. Ці гроші отримала родина постраждалої медсестри», – розповіла Людмила Сірко.

Зазначалося, що найближчими днями будуть виділені кошти з резервного фонду обласного бюджету на лікування  постраждалих, а також на допомогу родинам загиблих.

Як інформувало «Калуш ФМ», 28 грудня о 21:22 в палаті реанімаційного відділення Косівської міської лікарні виникла пожежа. Троє людей загинули. Також під час пожежі постраждали троє медиків, двоє – у надважкому стані. 29 грудня одна з медсестер померла. 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: