Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Область виконала встановлені завдання з призову. Калуш серед тих, кого перевіряли повторно

Переглядів: 907

З Івано-Франківської області на строкову військову службу під час весняного призову було призвано 450 юнаків.

Вони проходять строкову службу у військових частинах Сухопутних військ ЗСУ, а також Національній гвардії та Держспецтрансслужбі України. Близько 150 юнаків і дівчат відібрані кандидатами до вступу у вищі військові навчальні заклади, повідомляє прес-служба Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Добре організували роботу із підготовки і проведення призову та відправки команд у війська Надвірнянський РВК (військовий комісар підполковник Сергій Луцюк), Коломийський ОМВК (військовий комісар підполковник Юрій Копадзе), Тисменицький РВК (військовий комісар підполковник Олександр Діденко), Верховинський РВК (військовий комісар підполковник Ростислав Кочмарський).

З метою належного контролю за якістю виконання планового завдання призову на строкову військову службу весною цього року обласна призовна комісія двічі повторно перевіряла результати діяльності Галицької, Рожнятівської, Городенківської, Снятинської та Рогатинської районних призовних комісій. Косівську і Калуську районні, а також  Івано-Франківську і Коломийську міські призовні комісії перевіряли повторно лише раз.

Фото BBC

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: