Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Операція «Мігрант»: прикарпатські поліцейські затримали двох підозрюваних у злочинах

Переглядів: 697

З 25 липня по 31 серпня на Прикарпатті триває цільова загальнодержавна операція «Мігрант», спрямована на запобігання вчиненню правопорушень, у тому числі іноземцями та особами без громадянства.

За цей період двох осіб викрито у вчиненні кримінальних правопорушень. Зокрема, уродженця Грузії взяли під варту за підозрою у вчиненні грабежу з автомобіля у Надвірній, а особу без громадянства – 29-річного батька, затримали при спробі продажу сина, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Від початку операції правоохоронці встановили, що 18 іноземних громадян порушили законодавство про правовий статус іноземців та осіб без громадянства.

Крім того, поліцейські спільно з працівниками управління Державної міграційної служби в області викрили 26 осіб у порушенні законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства.

За участю іноземців виявлено та задокументовано 18 порушень Правил дорожнього руху, з них 4 – вчинення дорожньо-транспортних пригод та 1 – за керування автотранспоротом у стані сп’яніння (ст.130 КУпАП). На розгляд у міграційну службу скеровано 3 подання про примусове повернення іноземців та осіб без громадянства в країну походження. Усі з цих подань задоволено.

За порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України (ст.203 КУпАП) виявлено на цей час 21 особу, а за невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства (ст.205 КУпАП) поліцейськими складено 5 адмінпротоколів.

Схожі матеріали за тегами: Операція мігрант.Прикарпаття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: