Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Під час пожежі згоріла 84-річна прикарпатка

Переглядів: 1044

Минулої доби на Прикарпатті виникло читири пожежі в житлових будинках. Під час однієї загинула літня жінка.

Так, 22 березня о 08.37 виникла пожежа житлової квартири, розташованої в 2-поверховому чотириквартирному будинку в Яремче на вулиці Свободи. Вогонь пошкодив перекриття та стіни квартири. Причина виникнення пожежі встановлюється, повідомляє управління ДСНС в Івано-Франківській області.

О 14.39 горів житловий будинок в селі Котиківка Городенківського району. Тут вогонь знищив житлову кімнату, кухню, коридор, речі домашнього вжитку, електролічильник, вікна та двері. Попередня причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

О 15.24 виникла пожежа в житловому будинку в селищі Яблунів Косівського району. Вогонь знищив покрівлю, перекриття та приміщення другого поверху, а також пошкодив перекриття та стіни першого поверху.

А о 04.50 23 березня вогнебоців повідомили про пожежу житлового будинку в селищі Делятин Надвірнянського району. Тут вогонь знищив будівлю і забрав життя 84-річної господині, тіло якої виявили після пожежі. Причина виникнення загорання встановлюється.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття пожежі житло

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: