Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Підліток з Долинщини, який викрав автомобіль, відбувся умовним терміном

Переглядів: 331

Івано-Франківський міський суд виніс вирок підлітку з Долинщини, який украв автомобіль в Івано-Франківську.

Як ідеться в матеріалах справи, 28 листопада 2020 року двоє підлітків з села Тяпче, що на Долинщині, приїхали до Івано-Франківська. Один із підлітків у дворі будинку по вул. Коновальця побачив припаркований автомобіль марки «ВАЗ 2105» 1987 року випуску, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на Галичину.

За допомогою спеціально пристосованого для цього предмету він відчинив дверцята автомобіля, присів за кермо, пошкодив замок запалювання, вирвав дроти, після чого з’єднав їх, запустив у дію двигун та розпочав рух у напрямку м. Долини.

Рухаючись автомобілем марки «ВАЗ 2105» по вул. Незалежності в Івано-Франківську, а саме – при виїзді на міст через залізничні колії, неповнолітнього за порушення правил дорожнього руху зупинили працівники управління патрульної поліції в Івано-Франківській області.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав повністю, послідовно та в повній мірі розказав суду обставини вчиненого ним кримінального правопорушення. Він пояснив, що вирішив покататися по м. Івано-Франківську. Приблизно через 2-3 години по вул. Незалежності обвинуваченого зупинили працівники поліції та вилучили вказаний транспортний засіб. Обвинувачений у вчиненому щиро розкаявся, просив суд суворо його не карати.

Дослідження фактичних обставин справи було обмежено допитом обвинуваченого.

Суд визнав підлітка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.289 ч.1 КК України, та призначив покарання – три роки позбавлення волі. На підставі ст.75, ст.104 КК України звільнив його від відбування призначеного основного покарання у вигляді позбавлення волі з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк тривалістю один рік.

Схожі матеріали за тегами: Франківськ суд авто викрадення вирок

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: