Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Пістолети, обріз, граната. Поліцейські вилучають незаконну зброю

Переглядів: 627

Незареєстрована зброя та боєприпаси – це підстава для відкриття кримінального провадження

Від початку проведення профілактичних заходів загальнодержавного рівня під умовною назвою «Зброя та вибухівка» працівники поліції Івано-Франкіщини задокументували 10 фактів незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, повіжомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Щоб стабілізувати незаконний обіг зброї, боєприпасів та вибухівки на території Прикарпаття з 29 квітня по 20 червня проводиться оперативно-профілактична операція «Зброя та вибухівка». Її завдання – виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин, вибухових пристроїв, розкриття злочинів, скоєних з використанням зброї, припинення діяльності організованих груп та злочинних організацій.

Під час відпрацювання з незаконного обігу поліцейські вилучили 4 пістолети, 1 обріз, 1 гранату та 15 бойових патронів. Органами поліції області розпочато 12 кримінальних проваджень пов’язаних з незаконним поводженням зі зброєю та боєприпасами, 3 громадянам повідомлено про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ст. 263 Кримінального кодексу України.

Поліцейські нагадують, що під час цієї операції громадяни, які незаконно зберігають зброю та боєприпаси з метою уникнення відповідальності можуть добровільно здати її до підрозділів поліції за місцем проживання.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття незаконна зброя вилучення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: