Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Побив знайомого до смерті і втік (ФОТО)

Переглядів: 787

Уже через декілька годин правоохоронці розшукали та затримали підозрюваного, який до смерті побив товариша та після вчиненого злочину втік. Затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.

 23 грудня до поліції Долинського району надійшло повідомлення від місцевих медиків, які вказали, що в одному із відпочинкових закладів Болехова виявили тіло чоловіка з численними тілесними ушкодженнями. Як в подальшому встановили, померлий - 44-річний мешканець Миколаївської області, повідомляє поліція Івано-Франківської області.

У ході проведення першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що напередодні потерпілий зі своїм знайомим розпивали алкогольні напої в приміщенні вказаного закладу. Коли чоловіки були добряче напідпитку, між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час сутички молодший наніс ряд ударів по голові та тулубі потерпілому.

Після вчиненого зловмисник залишив чоловіка в кімнаті, де той через деякий час помер.

Уже через декілька годин оперативники Управління карного розшуку обласної поліції разом з долинськими правоохоронцями оперативно розшукали та затримали нападника в Болехові.

На разі правопорушник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо оголошення йому про підозру за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження) та обрання судом міри запобіжного заходу.

 

Схожі матеріали за тегами: Болехів побиття смерть

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: