Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліцейські затримали злодія-гастролера, який викрав з автівки львів’янина 44 тисячі гривень

Переглядів: 653

Днями до Рожнятівського відділення поліції звернувся 70-річний мешканець Львівської області. Чоловік повідомив, що в смт Брошнів-Осада з його автомобіля невідомі викрали барсетку з грошовими коштами в сумі близько 44 000 гривень та особисті документи.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

У ході проведення оперативних заходів та переглянутим камерам відеоспостереження співробітники карного розшуку встановили ймовірний автомобіль, на якому пересувається підозрюваний, повідомляє поліція області.

Відтак правоохоронці негайно розіслали орієнтування всім екіпажам Івано-Франківщини та сусідніх областей. Через декілька годин пошуків один з екіпажів безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції Чернівецької області помітив та зупинив автомобіль, схожий за описом.

На місце події прибули працівники кримінальної поліції та слідчо-оперативна група. З автомобіля правоохоронці вилучили крадені гроші.

У салоні перебували водій і пасажир, уродженці Грузії, віком від 50 та 64 років.

Як встановили правоохоронці, саме молодший й вчинив крадіжку. Як виявилося, зловмисник уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Зловмисника слідчі затримали в порядку ст .208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням) ККУ та обрання судом запобіжного заходу.

Проводиться слідство.

 

Схожі матеріали за тегами: Брошнів-Осада крадіжка гроші гастролери

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: