Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліцейські Франківщини перейшли на посилений режим служби

Переглядів: 567

Правоохоронці Івано-Франківщини з 15 по 28 липня нестимуть службу у посиленому режимі.

Для цього працює ситуаційний центр оперативного управління нарядами поліції та моніторингу ситуації на місцях, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Щоб не допустити порушень законодавства, під час парламентських виборів в області працюватиме 3500 правоохоронців. Йдеться як про поліцейських на дільницях, так і на робочих місцях.

Правоохоронці закликають жителів Прикарпаття не порушувати виборче законодавство під час волевиявлення, а також не порушувати публічний порядок, адже за це передбачена адміністративна і кримінальна відповідальність.

Зокрема, від початку агітаційної кампанії щодо парламентських виборів підрозділи поліції зареєстрували 85 повідомлень щодо виборчого процесу. Відкрито одне кримінальне провадження, 67 повідомлень розглянуті відповідно до Закону України «Про звернення громадян».

За результатами перевірки поліцейські склали 79 протоколів за статтею 212- 10, 13, 14 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, за перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.157 Кримінального кодексу України.

За 18-ма матеріалами проводяться перевірки.

 

Схожі матеріали за тегами: Прикарпаття поліція посилений режим

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: