Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліцейські Прикарпаття привезли гостинці сім’ї 84-річного переселенця із Запорізької області (ФОТО)

Переглядів: 546

Ювенальні поліцейські навідались до 84-річного Валентина Платова, який рятуючись від російських окупантів, самотужки вивіз свою сім’ю із Запорізької області до Івано-Франківська.

Вороги безперервно обстрілювали їхнє село Степове. Майже місяць родина прожила без світла та газу. А згодом закінчились медикаменти та їжа. Шансів на порятунок залишалось дедалі менше. Дідусь разом з сім’єю виїхав буквально в останній момент. За якихось два дні ворожий снаряд зруйнував їхню хату, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Відео, як Валентин Платов, заколисує та оберігає сон своєї наймолодшої онучки Ізабелли, облетіло всі соціальні мережі і розчулило мільйони людей.

Нині сім’я, де троє маленьких діток, уже в безпеці. Вони зупинились в Івано-Франківську. Тут з гуманітарною допомогою до родини вимушених переселенців навідалась ювенальна превенція Прикарпаття. Їм передали ящики з їжею, солодощами, дитячим харчуванням, медикаментами, засобами гігієни та іграшками. Все для того, щоби за майже тисячу кілометрів від рідної хати, вони відчули тут у затишку, як вдома.

Поліція Прикарпаття опікуватиметься родинами переселенців і надалі.

 

Схожі матеріали за тегами: Поліція подарунки переселенці

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: