Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліцейські затримали прикарпатця, який побив до смерті односельця

Переглядів: 331

Під час застілля гість спричинив тяжкі тілесні ушкодження господарю будинку, від яких останній помер. Слідчі затримали зловмисника в процесуальному порядку та вже повідомили про підозру.

12 листопада до поліції звернулась староста села Ковалівки Нижньовербіжської територіальної громади і повідомила про те, що в одному з приватних помешкань виявили тіло господаря з ознаками насильницької смерті, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Для з’ясування обставин на місце події негайно виїхали слідчі слідчого управління обласної поліції, оперативні працівники, слідчо-оперативна група та експерт-криміналіст.

В ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що 61-річний потерпілий за місцем проживання розпивав спиртні напої із товаришем. Під час застілля між чоловіками виникла словесна суперечка, яка переросла у бійку, у ході якої гість наніс ряд ударів товаришу в область грудної клітки. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

61- річного зловмисника поліцейські розшукали наступного дня за місце проживання. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, повідомили про підозру за вчинення злочину передбачено ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Схожі матеріали за тегами: Прикарпатець побиття односелець смерть

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: