Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція розслідує ймовірні підпали п’яти мікроавтобусів на Прикарпатті (ФОТО)

Переглядів: 514

За фактами умисних пошкоджень автомобілів у Богородчанах та Надвірнянському районі поліцейські розпочали кримінальні провадження. Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

18 лютого в 00:10 до Надвірнянського районного управління поліції надійшла інформація про загорання двох транспортних засобів у селі Пнів: мікроавтобус Mercedes Sprinter загорівся на вулиці Лани, а Volkswagen T4 – на вулиці Франка, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Ще одне повідомлення про займання транспортних засобів надійшло до богородчанських поліцейських о 3-ій годині ночі.

Встановлено, що у Богородчанах на автостоянці, що на вулиці Шевченка, вогнем пошкоджено три мікроавтобуси Mercedes Sprinter.

На кожній із цих подій працювала слідчо-оперативна група, оперативні працівники та спеціалісти-криміналісти.

Внаслідок пожеж ніхто з людей не постраждав.

Поліцейські проводять невідкладні розшукові заходи, опитують можливих свідків та очевидців події, встановлюють наявність камер відеоспостереження.

Наразі призначено ряд відповідних експертиз, у ході яких будуть встановлені причини загорань транспортних засобів. Проте попередня версія займання – підпали.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення чи пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Долина Пнів буси підпал

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: