Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція викрила шахрая, який продавав в інтернеті підроблені абонементи на гірськолижні катання (ФОТО)

Переглядів: 1145

Співробітники відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області спільно із слідчими Івано-Франківського відділу поліції викрили зловмисника, який здійснював через веб-ресурси незаконний продаж абонементів з ознаками підробки на катання на одному із гірськолижних курортів.

В ході оперативних заходів правоохоронці з’ясували, що зловмисник розміщував на різних онлайн-сервісах оголошення з продажу абонементів на катання. Після отримання замовлення та повної передплати надсилав поштою підроблені скіпаси, повідомляє поліція області.

Особу правопорушника поліція встановила: ним виявився 33-річний мешканець Івано-Франківська, який уже раніше судимий за вчинення кримінальних правопорушень.

У ході проведеного санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці виявили та вилучили підроблені абонементи, sim-картки, мобільні телефони та грошові кошти.

Поліцейські встановлюють осіб, яких міг ошукати шахрай.

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції звертають увагу громадян, що подібні шахрайські схеми не є поодинокими і закликають бути уважними та здійснювати купівлю абонементів на перевірених ресурсах.

Схожі матеріали за тегами: Поліція шахрай абонементи катання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: