Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція впіймала рожнятівця, який за ніч викрав дві автівки (ФОТО)

Переглядів: 1940

Хлопець незаконно заволодів автомобілями «ВАЗ-2105» та «Форд-Транзит». Зловмисник затриманий, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

У понеділок, 11 березня, до поліцейських Рожнятівщини звернулися місцеві мешканці. І один, і другий чоловік повідомили, що у них викрали автомобілі.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та екіпаж групи реагування патрульної поліції. Під час огляду прилеглої території працівники поліції розшукали викрадені автомобілі. Транспортні засоби були пошкоджені і залишені на дорозі., повідомляє прес-служба обласної поліції.

Протягом декількох годин працівники поліції встановили та затримали зловмисника. Ним виявився 24-річний мешканець району. Хлопець неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення різного роду злочинів.

Як з’ясувалося, зловмисник, проник в салон автомобіля «Форд-Транзит», розбивши скло у дверях. Відтак він демонтував замок запалювання і завів автівку. Щоправда, далеко втекти не зміг через блокування керма. Довго не думаючи, зловмисник вирішив викрасти інший транспортний засіб. Йому це вдалося тим самим способом, але й другий автомобіль молодик покинув і втік.

Прикарпатця затримали у порядку ст. 208 КПК України і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Цікаво, що день перед цими злочинами хлопець викрав у товариша телефон.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння автотранспортом) та ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Схожі матеріали за тегами: Рожнятівець авто викрадення

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: