Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція встановила особу порушника, який побив суддю футбольного матчу

Переглядів: 922

Конфлікт трапився 7 жовтня у Городенці. Під час футбольного матчу "Пробій" - ФК "Карпати" вболівальник наніс тілесні ушкодження судді.

До правоохоронці на лінію «102» надійшло повідомлення про інцидент. Слідчі виїхали на місце події і встановили учасників конфлікту. Зокрема з’ясували, що 63-річний мешканець Городенки наніс тілесні ушкодження 23-річному судді, мешканцю Калуша, повідомляє поліція області.

Потерпілого оглянули медики і надали допомогу: у нього забої в області голови.

Наразі призначена судово-медична експертиза, в ході якої порушнику невдовзі оголосять підозру за ч. 1 ст. 296 ККУ (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом). Санкція статті передбачає штраф від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років.

Поліцейські наголошують, що необхідно звертатися з відповідним документом у поліцію щодо забезпечення публічного порядку під час проведення масових заходів завчасно. Можливо, такої ситуації не сталося б.

Схожі матеріали за тегами: Городенка футбол суддя побиття

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: