Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція затримала двох молодиків, які пограбували прикарпатців

Переглядів: 401

Правоохоронці встановили, розшукали та затримали зловмисників, що відкрито заволоділи майном перехожих. Фігурантам повідомлено про підозру, досудове розслідування триває.

За 5 і 6 лютого у вечірню пору двоє невідомих пограбували двох чоловіків у Надвірній, нанісши тілесні ушкодження. Зловмисники забрали мобільні телефони та гроші, а у подальшому втекли у невідомому напрямку. Потерпілі звернулися в поліцію і до медичного закладу, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

На місце події негайно виїхали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Правоохоронці провели комплекс слідчих та оперативно-пошукових заходів, детально опитали потерпілих, встановили наявність відеокамер. На підставі зібраних доказів поліцейські 7 лютого зупинили на одній із вулиць двох осіб, які підпадали під орієнтування. Йдеться про 25-річного і 19-річного мешканців Надвірнянського району, один із чоловіків раніше судимий за вчинення майнових злочинів і в січні 2022 року вийшов із місць позбавлення волі. 

Поліцейські затримали фігурантів в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадені речі вилучено у зловмисників під час проведення поверхневої перевірки. 

За цими фактами слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

 

Схожі матеріали за тегами: Грабіж винуватці затримання

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: