Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція затримала франківця, який наніс ножове поранення знайомому

Переглядів: 443

Під час словесного конфлікту господар помешкання накинувся з ножем на знайомого. Потерпілий отримав тілесні ушкодження і зараз у лікарні. Підозрюваного затримали в процесуальному порядку, триває досудове розслідування.

Подія трапилася 3 лютого близько 2 години ночі по вулиці Коновальця, що в Івано-Франківську. Нетверезий 28-річний франківець, повертаючись додому, зайшов до товариша. Під час розмови між ними виник конфлікт і 50-річний господар накинувся на гостя з ножем, поранивши в область грудної клітки, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на поліцію області.

Після скоєного родич потерпілого викликав «швидку» і поліцію.

На місце події негайно виїхали франківські патрульні, слідчо-оперативна група, працівники кримінальної поліції, експерт-криміналіст та патрульні поліцейські.

Зловмисника, який також перебував напідпитку, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі йому повідомлять про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Усі речові докази вилучили і направили на експертизу Досудове розслідування триває.

Схожі матеріали за тегами: Франківець ножове поранення знайомий

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: