Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція затримала львів'янина, який серед білого дня намагався обікрасти будинок на Франківщині

Переглядів: 752

До Богородчанського відділення поліції надійшло повідомлення від 60-річної мешканки одного із сіл району про те, що вона побачила, як до її будинку підійшов невідомий чоловік і намагався проникнути всередину.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисник посеред дня на власному автомобілі приїхав до господарства потерпілої та, вирішивши, що вдома нікого немає, намагався проникнути до будинку. Злодій мав при собі знаряддя та засоби для відчинення дверей. Помітивши через вікно, що господиня вдома, почав тікати. Затримати його намагалися небайдужі односельці, які в цей час проходили вулицею, але він вирвався, сів в автомобіль і поїхав, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківської області.

Правоохоронці, які прибули на місце події, відразу розпочали переслідування. Утікача за гарячими слідами затримали в Івано-Франківську.

Ним виявився 46-річний житель Львівської області, який уже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, грабежів та незаконне поводження зі зброєю.

Слідчі затримали лиходія в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання про оголошення підозри у вчиненні  злочину, передбаченого ч. 3 ст.15 (замах на злочин є незакінченим) та ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. За незаконні  дії зловмиснику загрожує чергове ув’язнення:  позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Схожі матеріали за тегами: Франківщина крадіжка львів'янин

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: