Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція затримала прикарпатця, який вбив пенсіонерку і підпалив будинок (ФОТО)

Переглядів: 595

Правоохоронці затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві літньої жінки в Тлумацькому районі. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник підпалив будинок.

Нагадаємо, 23 грудня до поліції Тлумацького району надійшла інформація від працівників рятувальної служби про те, що під час гасіння пожежі у будинку в селі Загір'я, що на Тлумаччині, виявили тіло жінки. Нею виявилась 87-річна власниця будинку, повідомляє поліція області.

Під час огляду на тілі жінки правоохоронці виявили тілесні ушкодження. Оперативники управління карного розшуку обласної поліції спільно з тлумацькими правоохоронцями вжили усіх заходів для розкриття цього злочину.

Поліцейські уже наступного дня в результаті проведених оперативно-розшукових заходів затримали підозрюваного у вбивстві та підпалі будинку. Йдеться про 55-річного мешканця Тлумацького району.

Встановлено, що затриманий напередодні трагедії прийшов до жінки додому, щоб позичити гроші. Коли потерпіла йому відмовила, зловмисник взяв сокиру, якою наніс жінці декілька ударів в голову, від яких вона померла.

Аби приховати сліди злочину, чоловік підпалив будинок і втік.

Затриманому оголошено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

 

Схожі матеріали за тегами: Тлумаччина вбивство пенсіонерка підпал

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: