Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Поліція знайшла 27-річного «мінера» фонтана у Франківську

Переглядів: 727

Прикарпатські поліцейські оперативно розшукали чоловіка, який повідомив про замінування фонтана.

13 червня близько 18 години на лінію "102" надійшло повідомлення про замінування фонтана в Івано-Франківську на Вічевому майдані.

На місце одразу вирушили вибухотехніки, кінологи зі службовою собакою та інші відповідні служби. Евакуювавши громадян, ретельно оглянувши територію, працівники поліції не виявили підозрілих предметів, повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Правоохоронці оперативно встановили особу аноніма, який повідомив про замінування фонтана та доставили у міській відділ поліції. Ним виявився 27-річний мешканець Тисменецького району.

На даний час вирішується питання щодо притягнення його до відповідальності за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками). Стаття передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Схожі матеріали за тегами: Франківськ мінер фонтан

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: