Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Помер 32-річний чоловік, який постраждав під час аварії на Бурштинській ТЕС

Переглядів: 471

32-річний машиніст-обхідник котельного устаткування Ігор Квас отримав 60% опіків тіла через викид гарячої пароводяної суміші і газів з топки котла на Бурштинській ТЕС.

5 грудня він помер у реанімації. В нього залишилися дружина та двоє дітей, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на ДТЕК Бурштинська ТЕС.

 «Весь час лікарі боролися за життя потерпілого, адміністрація станції повністю забезпечувала його медикаментами, надавала все необхідне. 24/7 станція була на зв'язку з рідними та медиками. Не дивлячись на оперативні дії медиків, на жаль, отримані ушкодження були несумісні з життям. Колектив Бурштинської ТЕС висловлює щирі співчуття родині загиблого. Рідні отримають всю необхідну допомогу від станції. Стан інших потерпілих стабільний, загрози життю немає», – інформує пресслужба.

Нагадаємо, що 28 листопада приблизно о 21:20 на Бурштинській тепловій електростанції трапилася аварія. Через викид гарячої пароводяної суміші і газів з топки котла четверо працівників отримали опіки. Їх госпіталізували до лікарні. Аварія сталася на сьомому енергоблоці.

 

 

Схожі матеріали за тегами: Бурштинська ТЕС аварія працівник опіки смерть

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: