Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Понад 10 тисяч перевірок: прикарпатські поліцейські протидіють нелегальному обігу підакцизної продукції

Переглядів: 296

Поліцейські Івано-Франківщини проводять заходи з протидії незаконного обігу підакцизних товарів. На відпрацювання щодобово залучаються понад 300 поліцейських.

Наразі працівниками блоку превенції проведено понад 10 тисяч перевірок. Йдеться про ринки, місця стихійної торгівлі, а також магазини і кіоски, інформує "Калуш ФМ" з посиланням на поліцію області.

За результатами перевірок задокументовано 161 факт незаконного зберігання та збуту підакцизної продукції, з яких 101 факт стосується алкогольної продукції, а 60 – тютюнової. 

Також правоохоронцями виявлено і задокументовано 13 кримінальних правопорушень на території Івано-Франківської області (9 – за ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), 4 – за ст. 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України).

В ході відпрацювань складено 148 адмінматеріалів, а саме: 89 фактів за ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) КУпАП та 59 – за ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) КУпАП.

Загальна сума вилученої продукції становить більше мільйона гривень. 

Нагадаємо, з початку листопада поліцейські проводять масштабні відпрацювання нелегального ринку обігу підакцизної продукції на території всієї країни. Зокрема у місцях незаконного виготовлення, зберігання та реалізації підакцизної продукції.

 

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: