Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Понад 20 прикарпатських аграріїв презентували свою продукцію в Києві на виставці «АГРО-2021»

Переглядів: 341

Минулого тижня в Києві, на території «Експоцентр України», відбулася найбільша в Україні та Східній Європі Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2021», яка виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, відкриває можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору, а також унікальною нагодою для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.

Експозицію нашої області відвідали керівники Міністерства аграрної політики України, зарубіжні гості, відвідувачі виставки, інформує «Калуш ФМ» з посиланням на сайт Івано-Франківської ОДА.

Більше двох десятків сільгоспвиробників Івано-Франківщини представили на агропромисловій виставці «Агро-2021» продукцію власного виробництва. Зокрема, голова фермерського господарства «Агроекотехнології» Наталія Романенко презентувала фруктові і овочеві чіпси, сухі натуральні порошки (в тому числі інулін), для виготовлення яких використовується метод сублімації. Приватний підприємець Андрій Рибак, власник торгової марки «Медова спадщина», проводив дегустацію меду та іншої продукції бджільництва.

Про продукти переробки топінамбуру у порошок інсуліну, лікувальні чаї, паливні брикети розповідав зацікавленим відвідувачам експозиції приватний підприємець Василь Стеф’юк, який займається вирощуванням топінамбуру не лише у нашій області, а і за її межами.

Особливий інтерес відвідувачі експозиції області виявляли до крафтової продукції, яка крім того є екологічно чистою. А це – різноманітні види коров’ячих, овечих, козиних сирів та бринза, виготовлені ТОВ «Долина Агро», ФГ «Дубовий кут», «Заріччя», СОК «ЕКОМ», представниками Асоціації карпатських ватагів, а також карпатські чаї СОК «Чиста флора» та натуральні олії приватного підприємця Роксолани Росоловської.

Продукцією бджільництва, яку виготовляють приватні підприємці Костянтин Лецин, Володимир Кіс, ФГ «Люкляна», СОК «Селекціонер» зацікавилися представники різних регіонів України та Європи.

Не залишилися поза увагою відвідувачів експозиції області підприємства з виробництва мінеральних вод торгових марок «Пістинська» і «Перегінська» та продукція ТОВ «Біоконверсія» (виробництво біопрепаратів для землеробства).

Кращі з підприємств агропромислового комплексу Прикарпаття, продукція яких отримала високу оцінку під час проведення ХХХІІІ Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2021», відзначені дипломами Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Додамо, що участь сільськогосподарських товаровиробників та переробних підприємств агропромислового комплексу області у виставкових заходах сприяє покращенню іміджу області, розширенню ринків збуту аграрної продукції, налагодженню нових ділових контактів і залученню інвестицій в аграрний сектор економіки.

 

Схожі матеріали за тегами: Київ АГРО-2021 прикарпатці презентація

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: