Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Попався на «гарячому». Житель Калущини намагався здійснити крадіжку з магазину

Переглядів: 339

Житель одного з прилеглих до Калуша сіл вчинив крадіжку алкогольних напоїв та аксесуарів до телефону. Завадили скористатися «покупкою» поліцейські охорони.

 Інцидент трапився близько 15:00. На пульт централізованого спостереження управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал «Тривога» з магазину, який перебуває під охороною. На місце події наряд реагування прибув за три хвилини, де до поліцейських звернувся старший охорони магазину і вказав на невідому особу. Виявилося, що чоловік набрав товару, а це: алкогольні напої та аксесуари до телефону, оплачувати товар він, звісно, і не намагався.

Дану особу було затримано. Злодієм, виявився 43-річний мешканець Калуського району. Викрадений товар повернули до магазину, з посиланням на управління поліції охорони в Івано-Франківській області повідомляє «Калуш ФМ».

Затриманого було доставлено до Івано-Франківського відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області для подальшого з’ясування всіх обставин події та прийняття відповідного процесуального рішення.

 

Схожі матеріали за тегами: крадіжка житель Калущини

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: