Радіо КалушFM (095) 633-12-68 Пн.-Сб. 09:00- 18:00, Нд.- вихiдний

Посадовцю кіберполіції Франківщини повідомили про підозру в одержанні 150 тисяч гривень хабаря (ФОТО)

Переглядів: 261

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури повідомлено про підозру керівнику відділу протидії кіберзлочинам в області за вимагання та одержання 150 тис. грн неправомірної вигоди (ч.3 ст. 368 КК України)

У квітні цього року на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрили двох інспекторів відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України, інформує «Калуш ФМ» з посиланням прокуратуру області.

 У рамках розслідування кримінального провадження за цим фактом здобуто докази для обґрунтованої підозри керівнику даного підрозділу.

Вказані кошти підполковник, старший лейтенант та капітан поліції вимагали від потерпілих у кримінальному провадженні за повернення їм вилучених 900 тис. грн.

Передача неправомірної вигоди відбувалась у підсобному приміщенні адміністративної будівлі відділу протидії кіберзлочинам в області.

Викриття корупційного злочину здійснювалося прокурорами спільно з 4 слідчим відділом (м. Івано-Франківськ) ТУ ДБР, розташованим у м. Львові, відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в Івано-Франківській області та працівниками Івано-Франківського управління ДВБ НП України.

 

Схожі матеріали за тегами: Посадовець кіберполіція Франківськ хабар

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: